Företagssegling / Konferenssegling


Alternative content

Get Adobe Flash player

Företagssegling / Konferenssegling

Grupp & Konferenssegling Kroatien / Grekland / Västindien 

Ta med dina anställda, kunder eller leverantörer på en oförglömlig konferens eller kick-off utomlands. Scandsail arrangerar och skräddarsyr program som anpassas till ditt företag eller organisations behov. Vi har under åren genomfört företagsseglingar med upp till 200 personer i Sverige och utomlands (Sverige, Grekland, Kroatien och Västindien). Från vår bas i Marstrand genomför vi ca 300 företagsevent från april till november varje år för små och stora företag. Den erfarenheten tar vi med oss när vi erbjuder prisvärda konferens- och företagsseglingar i kombination med olika aktiviteter utomlands. Titta gärna på vår hemsida http://www.MarstrandEvent.se

Grekland, Kroatien och Västindien är det överlägset bästa och enklaste valet av resmål för företagssegling och ger optimalt resultat för er konferens - bra pris och kommunikationer, vänlig atmosfär, utmärkt mat och dryck, sol och bad. Vi ger här ruttförslag med seriöst utrymme för ert konferensbehov och vi planerar in och bokar allt från middagar, lokaler, teknisk utrustning och hotell.

 

Vår affärsidé!

Vår kunskap är att producera företagsevenemang på, nära eller vid havet. Stora som små, i Kroatien, Sverige eller andra länder. Vår kompetens och erfarenhet är unik när det gäller maritima konferenser och möten, med lång erfarenhet och mycket goda referenser. Vår målsättning är att leverera företagsseglingar med rätt känsla utifrån givna förutsättningar. Vi arbetar långsiktigt och har många återkommande kunder som känner stort förtroende för såväl vår kompetens som kreativitet. Vår affärsidé är att skapa optimala arrangemang utifrån våra kunders syfte, målsättning och förväntningar.

Så kasta loss och låt er konferens bli årets höjdpunkt för företaget, kollegor eller kunder. Vi vet vad som krävs för en lyckad konferens. Att segla med företaget ger unika upplevelser och kostar mindre än man tror.

Vi har stor vana av segling och båtar, med erfarna skeppare och värdinnor, kunskap om väder och vind, samt stor lokalkännedom och viktigast av allt att ta hand om Er på bästa möjliga sätt!

Kontakta oss för ett personligt besök, referenser eller offert

Vi har kunskapen när ni skall ha konferens & segla utomlands!

15.03.2011Kojcharter Kroatien 2011

Häng med på våra seglingar med början 25/6 från Split. Passar såväl singlar som par, priser från 5990kr per/person och vecka.

03.02.2011Välkommen!

Till Scandsails nya hemsida.

Boka din båt ONLINE och få mellan 20% till 30% RABBAT!