Segla med Skeppar, Barn, På egen hand


Alternative content

Get Adobe Flash player

Segla på egen hand

Segla på egen hand

Hyr en båt - och segla själv - och ge dig möjligheten att få uppleva några av världens bästa seglingsområden. För den erfarne skepparen är detta det bästa sättet - att på egen hand upptäcka nya öar och farvatten. Du har 100 % frihet att segla var du vill, när du vill och i din egen takt. Att hyra en båt och segla själv är det vanligaste sättet att upptäcka nya kuster.

 

För att hyra och segla båten själv krävs det att du har skepparerfarenhet. I vissa länder ska du dessutom kunna styrka din kompetens med ett intyg.

Du väljer vilken båttyp, storlek och komfort som passar dig och din besättning. Vi har ett mycket stort utbud av båtar från ca 30-54 fot, segelbåtar, katamaraner och även motorbåtar.

 

Svenska seglare är normalt erfarna seglare och uppskattat över alt i värden av uthyrningsföretag.

15.03.2011KOJCHARTER KROATIEN 2+9+23/7 - 2011 LEDIGA PLATSER

Häng med på våra seglingar med början 2,9 eller 23/7 från Split, Kroatien. Passar såväl singlar som par, priser från 5990kr per/person och vecka.

15.03.2011Segla med Svensk skeppare

Vill du gärna bege dig till varmare breddgrader för spännande segling, men saknar erfarenhet eller behörighet. Eller kanske är du en van seglare, men vill slippa ansvaret för båten och ha en kunnig guide för området nära till hands? Då kan en av våra professionella svenska skeppare ta hand om er. Skepparen tar hand om båten, vilket lämnar dig och dina vänner/familj fria att simma, snorkla, sola och koppla av.

Boka din båt ONLINE och få mellan 20% till 30% RABBAT!